Sampling & Promotie op Circuit Park Zandvoort

Voor racefans begint het hart sneller te kloppen wanneer zij het terrein van Circuit Park Zandvoort betreden. Een dag vol bloedsnelle autosport staat hen te wachten. En ook uw bedrijf kan met deze enthousiaste bezoekers in contact komen. Race-evenementen op Cirtcuit Park Zandvoort bieden daarmee de prefecte omstandigheden voor promotiecampagnes.

 

Sampling & Promotie

Circuit Park Zandvoort biedt op een geselecteerd aantal evenementen de mogelijkheid om uw merk of een bepaald product te presenteren aan de verschillende toeschouwers en bezoekers. Zo is het mogelijk om flyers van uw bedrijf uit te delen op het circuitterrein, of de fans te verblijden met een cap, pen of andere goodie. Ook kunt u producten samplen. Circuit Park Zandvoort helpt u hierbij graag met een pakket op maat, inclusief de mogelijkheid van een prominente plaats op de paddocks. U heeft de vrijheid om uw eigen promotieteam samen te stellen en in te zetten, maar Circuit Park Zandvoort kan dit ook desgewenst voor u organiseren.

 

Partner van Circuit Park Zandvoort

REP’S Promotion Support is een van de partners van Circuit Park Zandvoort en kan zorg dragen voor de bemanning van een promotieteam. REP’S heeft meer dan 20 jaar ervaring in de evenementen- en promotiebranche en is dan ook regelmatig op Circuit Park Zandvoort aanwezig. Wilt u vrijblijvend informeren of REP'S ook voor u iets kan betekenen? Neem dan contact op met REP’S Promotion Support voor meer informatie.

 

Interesse

Wilt u meer informatie of een prijsofferte voor uw promotie-, flyer of sampling-actie op Circuit Park Zandvoort? Neem dan contact op met Circuit Park Zandvoort via 023-5740 740 of maak gebruik van het contact formulier op deze pagina.

Sponsors