Jaarkaarten Circuit Park Zandvoort

Bent u een regelmatige bezoeker van Circuit Park Zandvoort? Dan is de Circuit Park Zandvoort jaarkaart geknipt voor u. Niet meer wachten voor de kassa's, maar direct doorlopen en bovendien bespaart u veel geld.

Net als voorgaande jaren, hebben vaste Circuit Park Zandvoort-bezoekers in 2015 de mogelijkheid om een voordelige jaarkaart aan te schaffen.
 

Duin-jaarkaart

Op veler verzoek zal ook de duin-jaarkaart weer worden verkocht. Deze kaart is goedkoper dan de Paddock-jaarkaart en geeft toegang tot het gehele duinterrein. 

 

Paddock-jaarkaart

De Paddock jaarkaart geeft toegang tot de duinen en de rennerskwartieren (Paddocks) van het Circuit Park Zandvoort. Daarnaast krijgt men met de Paddock Jaarkaart gratis toegang tot de hoofdtribune, uitgezonderd het Zandvoort Masters Weekend, DTM-weekend en andere evenementen waarbij een speciaal toegangsbewijs nodig is voor de hoofdtribune.
Indien een speciaal toegangsbewijs voor de hoofdtribune vereist is, dan zal dit op de betreffende event-pagina, uiterlijk 14 dagen voor het evenement bij het hoofdstuk 'Publieksinformatie' bekend worden gemaakt.


Let op

De Circuit Park Zandvoort Jaarkaart is niet geldig tijdens het DTM evenement en AutoMaxx Streetpower.
 

Prijsoverzicht

Paddock Jaarkaart  € 125,00
Paddock Jaarkaart - kind*  € 65,00
Duin Jaarkaart  € 75,00
* Alleen voor kinderen tot en met 12 jaar.  

 

 TIP: ook leuk om cadeau te geven!

Aanvraagformulier Circuit Park Zandvoort Jaarkaart 2015

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

Ik bestel de volgende Circuit Park Zandvoort Jaarkaart*
*
*
*
*Help
*
*
*
*
*
Upload
Max bestandsgrootte: 1 Mb
De paddockkaart geeft toegang tot de duinen en de rennerskwartieren (Paddocks) van Circuit Park Zandvoort. De duinkaart geeft toegang tot het duinterrein. De jaarkaarten zijn geldig tijdens alle evenementen op Circuit Park Zandvoort in 2015, uitgezonderd DTM en AutoMaxx Streetpower. Het verschuldigde bedrag dient overgemaakt te worden op bankrekening IBAN NL05 RABO 0383 5010 08 t.n.v. Exploitatie Circuit Park Zandvoort b.v. , Zandvoort, o.v.v. "jaarkaart 2015" + naam aanvrager. De jaarkaarten kunnen tijdens de raceweekeinden / dagen, vanaf de Paasraces, worden afgehaald in het Paddock Office (mits de jaarkaart is aangevraagd en betaald voor 23 maart 2015). Alle evenementen voorafgaand aan de Paasraces zijn gratis te bezoeken, m.u.v. AutoMaxx Streetpower.
Akkoord*Help
NB. Uw formulier, pasfoto en betaling dienen zoveel mogelijk op het zelfde moment ingediend te worden.
*
refresh captcha

Sponsors