Jaarkaarten Circuit Park Zandvoort

Bent u een regelmatige bezoeker van Circuit Park Zandvoort? Dan is de Circuit Park Zandvoort jaarkaart geknipt voor u. Niet meer wachten voor de kassa's, maar direct doorlopen en bovendien bespaart u veel geld.

Net als voorgaande jaren, hebben vaste Circuit Park Zandvoort-bezoekers in 2016 de mogelijkheid om een voordelige jaarkaart aan te schaffen.
 

Duin-jaarkaart

Op veler verzoek zal ook de duin-jaarkaart weer worden verkocht. Deze kaart is goedkoper dan de Paddock-jaarkaart en geeft toegang tot het gehele duinterrein. 

 

Paddock-jaarkaart

De Paddock jaarkaart geeft toegang tot de duinen en de rennerskwartieren (Paddocks) van het Circuit Park Zandvoort. Daarnaast krijgt men met de Paddock Jaarkaart gratis toegang tot de hoofdtribune, uitgezonderd het DTM-weekend en andere evenementen waarbij een speciaal toegangsbewijs nodig is voor de hoofdtribune (zoals de Racedagen driven by Max Verstappen op 4 en 5 juni 2016).
Indien een speciaal toegangsbewijs voor de hoofdtribune vereist is, dan zal dit op de betreffende event-pagina, uiterlijk 14 dagen voor het evenement bij het hoofdstuk 'Publieksinformatie' bekend worden gemaakt.


Let op

De Circuit Park Zandvoort Jaarkaart is niet geldig tijdens het DTM evenement. Raadplaag ook het hoofdstuk "Afhalen Jaarkaart" voor informatie over het afhalen van uw jaarkaart. De jaarkaart wordt niet per post verstuurd.
 

Prijsoverzicht

Paddock Jaarkaart  € 125,00
Paddock Jaarkaart - kind*  € 65,00
Duin Jaarkaart  € 75,00
* Alleen voor kinderen tot en met 12 jaar.  

 

 TIP: ook leuk om cadeau te geven!

 

Aanvraagformulier Circuit Park Zandvoort Jaarkaart 2016

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

Ik bestel de volgende Circuit Park Zandvoort Jaarkaart (2016)*
*
*
*
*Help
*
*
*
*
*
Upload
Max bestandsgrootte: 5 Mb

Informatie m.b.t. AutoMaxx Streetpower (incl. Euro Time Attack)

Wenst u naar AutoMaxx Streetpower te gaan met uw jaarkaart? Zorg dan dat deze uiterlijk vrijdag 18 maart - 12.00 uur is besteld en betaald en meld hieronder dat u uw jaarkaart met AutoMaxx Streetpower wenst te gebruiken. U kunt dan uw jaarkaart afhalen volgens de informatie bij "Afhalen Jaarkaart".

Vroege bestelling*

De paddockkaart geeft toegang tot de duinen en de rennerskwartieren (Paddocks) van Circuit Park Zandvoort. De duinkaart geeft toegang tot het duinterrein. De jaarkaarten zijn geldig tijdens alle evenementen op Circuit Park Zandvoort in 2016, uitgezonderd het DTM weekend. Het verschuldigde bedrag dient overgemaakt te worden op bankrekening IBAN NL05 RABO 0383 5010 08 t.n.v. Exploitatie Circuit Park Zandvoort b.v. , Zandvoort, o.v.v. "jaarkaart 2016" + naam aanvrager. Kijk bij het hoofdstuk "afhalen jaarkaart" voor de voorwaarden en data rondom het afhalen van de Circuit Park Zandvoort Jaarkaart.

Akkoord*Help
NB. Uw formulier, pasfoto en betaling dienen zoveel mogelijk op het zelfde moment ingediend te worden.

 

Afhalen Jaarkaart (in 2016)

Hieronder treft u meer informatie aan over het afhalen van de Circuit Park Zandvoort Jaarkaart.

1. De Circuit Park Zandvoort Jaarkaart wordt niet per post verstuurd.

2. De Circuit Park Zandvoort Jaarkaart dient persoonlijk afgehaald te worden. Neem altijd een identficatiebewijs mee.

3. Heeft u de Circuit Park Zandvoort Jaarkaart besteld en betaald vóór vrijdag 18 maart 2016 - 12.00 uur en wenst u de jaarkaart te gebruiken bij het AutoMaxx Streetpower evenement? Geef dit dan aan op het online formulier. U kunt vervolgens de jaarkaart afhalen bij de receptie van Circuit Park Zandvoort vanaf 28 maart tot en met 1 april (alle dagen van 9.30 uur tot 16.30 uur).

4. De Circuit Park Zandvoort Jaarkaart is, indien besteld en betaald voor 15 april 2016, af te halen volgens onderstaand schema:

  • 25 april, 28 april en 29 april (Receptie Circuit Park Zandvoort - 9.30 - 16.30 uur)
  • 30 april en 1 mei (Kassagebouw bij hoofdingang Circuit Park Zandvoort - 9.00 - 13.00)
  • 2 mei t/m 5 mei (Receptie Circuit Park Zandvoort - 9.30 - 16.30 uur)
  • 6 & 7 mei (Paddock Office - Parking C, Circuit Park Zandvoort - 8.00 - 13.00 uur).

 

5. Heeft u de Circuit Park Zandvoort Jaarkaart besteld en betaald op of na 15 april 2016, informeer dan via info@cpz.nl wanneer uw Jaarkaart gereed is en welke afhaalprocedure gehanteerd dient te worden.

6. Indien u vragen heeft over de Circuit Park Zandvoort Jaarkaart, dan kunt u mailen met info@cpz.nl of tijdens kantooruren bellen met 023-5740 740.

Sponsors