Pers
Berichten

Bekijk de persberichten


Laatste persberichten

01 juli

Strijd om de DTM punten in de Zandvoortse duinen

Van 10 t/m 12 juli is de spectaculaire DTM te gast op Circuit Park Zandvoort voor het vierde van de in totaal negen raceweekeinden die in het seizoen 2015 op het programma staan. Audi-coureur Jamie Green komt als leider in de tussenstand naar Zandvoort. Met 81 punten heeft hij een voorsprong van elf punten op zijn merkgenoot Mattias Ekström, die op Zandvoort al vier keer won. Mercedes-Benz-rijder Pascal Wehrlein is derde, slechts drie punten achter Ekström. De strijd om de kampioenschapspunten zal dan ook weer hevig zijn in de Zandvoortse duinen.

29 juni

Veel autosport bij DTM weekend op Circuit Park Zandvoort

Racefans kunnen uitkijken naar drie rijkelijk gevulde autosport-dagen in het weekend van 10 tot en met 12 juli. Dan komt op Circuit Park Zandvoort het spectaculaire DTM-kampioenschap in actie. Maar liefst 24 krachtige DTM bolides met elk een vermogen van 500 pk, geprepareerd door Audi, Mercedes-Benz en BMW, zullen strijden om elke centimeter van het Zandvoortse asfalt. Het tijdschema wordt verder gesierd door wedstrijden van het FIA Formula 3 European Championship, Porsche Carrera Cup Deutschland en de Supercar Challenge.

24 juni

Boeiend raceprogramma DTM Zandvoort

In het weekend van 10 tot en met 12 juli komt het spectaculaire DTM-kampioenschap in actie op Circuit Park Zandvoort. Maar liefst 24 krachtige DTM bolides met elk een vermogen van 500 pk, geprepareerd door Audi, Mercedes-Benz en BMW, komen alle drie de dagen op het Zandvoortse asfalt in actie. Ook het bijprogramma is meer dan de moeite waard, met wedstrijden van het FIA Formula 3 European Championship, Porsche Carrera Cup Deutschland en de Supercar Challenge.

 

 

 

 

ACCREDITATIE

 

Voor vrijwel alle evenementen op Circuit Park Zandvoort kunt u via onderstaande link media accreditatie aanvragen.

 

Criteria & Aanvraagformulier

Contact

Voor vragen over Circuit Park Zandvoort, activiteiten, evenementen en meer.

 

Contactgegevens

Upload media

Upload je media naar ons WeTransfer account.

Upload Media

Media jaarkaart

Met de CPZ media jaarkaart heeft u toegang tot vrijwel alle evenementen.

JAARKAART AANVRAGEN

Media kit

Verschillende documenten en logo's van Circuit Park Zandvoort, te downloaden als ZIP-bestand.

DOWNLOAD DE MEDIA KIT

Park informatie

Speciaal voor de pers biedt CPZ diverse faciliteiten. Ontdek welke handig zijn voor u.

HANDIG OM TE WETEN

Sponsors