Pers
Berichten

Bekijk de persberichten


Laatste persberichten

15 apr

Cycling Zandvoort be...

Na twee zeer succesvolle edities van Cycling Zandvoort, keert een van de meest sportieve en gezellige fietsevenementen ook dit jaar terug op Circuit Park Zandvoort. Ditmaal zal in het weekend van 13 en 14 juni de Zandvoortse racepiste het toneel zijn van een weekend vol fietsplezier met, naast de bekende 24 uurs-race op de fiets, ook veel activiteiten voor jong en oud. Een overzicht met alle onderdelen van Cycling Zandvoort en meer informatie over inschrijvingen is te vinden op  www.cyclingzandvoort.nl.

14 apr

Max Verstappen demon...

Op zondag 28 juni geeft Max Verstappen samen met Scuderia Toro Rosso een Formule 1-show op Circuit Park Zandvoort tijdens het evenement Italia a Zandvoort. Daarmee maakt Verstappen binnen een jaar na het winnen van de Zandvoort Masters-Formule 3-race zijn Formule 1-debuut op een Nederlands circuit. Het populaire evenement Italia a Zandvoort krijgt als ondertitel “driven by Max Verstappen” en wordt hét Max Verstappen-fan-evenement van Nederland.

11 apr

Circuit Park Zandvoo...

Met de Paasraces startte traditioneel het nieuwe autosportseizoen op Circuit Park Zandvoort. Tegelijkertijd werd de nieuwe ‘Safety Car’ op het circuit in gebruik genomen: een BMW M6 Coupé. De basiskleur is wit in combinatie met de bekende huiskleuren van BMW Motorsport: lichtblauw, donkerblauw en rood. De ‘Safety Car’ wordt tijdens nagenoeg alle evenementen op Circuit Park Zandvoort ingezet door de wedstrijdleiding om de maximale veiligheid van de deelnemers in geval van calamiteiten te kunnen waarborgen.

 

 

 

 

ACCREDITATIE

 

Voor vrijwel alle evenementen op Circuit Park Zandvoort kunt u via onderstaande link media accreditatie aanvragen.

 

Criteria & Aanvraagformulier

Contact

Voor vragen over Circuit Park Zandvoort, activiteiten, evenementen en meer.

 

Contactgegevens

Upload media

Upload je media naar ons WeTransfer account.

Upload Media

Media jaarkaart

Met de CPZ media jaarkaart heeft u toegang tot vrijwel alle evenementen.

JAARKAART AANVRAGEN

Media kit

Verschillende documenten en logo's van Circuit Park Zandvoort, te downloaden als ZIP-bestand.

DOWNLOAD DE MEDIA KIT

Park informatie

Speciaal voor de pers biedt CPZ diverse faciliteiten. Ontdek welke handig zijn voor u.

HANDIG OM TE WETEN

Sponsors