Pers
Berichten

Bekijk de persberichten


Laatste persberichten

09 juli

DTM Zandvoort - Klaar voor drie dagen actie!

De grote, indrukwekkende racetrailers met trucks ervoor staan opgesteld in het rennerskwartier achter de pits. Het binnenterrein is gevuld met de minstens zo indrukwekkende hospitality-units van de deelnemende merken en betrokken sponsoren. De eerste coureurs zijn al gesignaleerd. Het is duidelijk: de DTM is in Zandvoort! Dit weekeinde, van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juli, staat Circuit Park Zandvoort weer volledig in het teken van het DTM-weekeinde. Natuurlijk met de Duitse toerwagens van Audi, BMW en Mercedes-Benz, maar ook met het FIA EK Formule 3, de Porsche Carrera Cup Deutschland en de Supercar Challenge. Een niet te missen spektakel!

08 juli

DTM in Zandvoort: een lange traditie

Als komend weekeinde (10 t/m 12 juli) de DTM-bolides van Audi, BMW en Mercedes-Benz weer in actie komen op Circuit Park Zandvoort, wordt er weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de rijke historie van de DTM op ons nationale autosportcircuit. Voor het 15e jaar in successie komt de prestigieuze Duitse toerwagenserie immers naar Zandvoort. Daarmee kent de Zandvoortse DTM-race de langste traditie van alle DTM-evenementen buiten Duitsland. Zelfs op een Duits circuit als Oschersleben was de DTM niet vaker te gast dan op Zandvoort! De Zandvoortse DTM-historie kent een groot aantal memorabele momenten.

05 juli

Formule 3 talenten strijden om zege in het spoor van Max Verstappen

Naast de spectaculaire DTM-serie vormt het FIA EK Formule 3 het tweede hoofdnummer tijdens het DTM-weekend van 10 tot en met 12 juli 2015 op Circuit Park Zandvoort. Meer dan 30 jonge coureurs (m/v) uit 18 verschillende landen nemen het tegen elkaar op in wat volgens kenners als de sterkste junior-formulewagenklasse ter wereld mag worden beschouwd. Met Van Amersfoort Racing komt er een Nederlands team in actie, dat met de Monegask Charles Leclerc de actuele leider in het rijdersklassement binnen zijn gelederen heeft.

 

 

 

 

ACCREDITATIE

 

Voor vrijwel alle evenementen op Circuit Park Zandvoort kunt u via onderstaande link media accreditatie aanvragen.

 

Criteria & Aanvraagformulier

Contact

Voor vragen over Circuit Park Zandvoort, activiteiten, evenementen en meer.

 

Contactgegevens

Upload media

Upload je media naar ons WeTransfer account.

Upload Media

Media jaarkaart

Met de CPZ media jaarkaart heeft u toegang tot vrijwel alle evenementen.

JAARKAART AANVRAGEN

Media kit

Verschillende documenten en logo's van Circuit Park Zandvoort, te downloaden als ZIP-bestand.

DOWNLOAD DE MEDIA KIT

Park informatie

Speciaal voor de pers biedt CPZ diverse faciliteiten. Ontdek welke handig zijn voor u.

HANDIG OM TE WETEN

Sponsors